Lenjerii de pat calitate superioara

Politica de cookie

Politica de cookie

Document de informare a utilizatorilor despre prezența cookie-urilor pe site

  CUPRINS

  1. Introducere

  2. Contextul legislativ

  3. Drepturile dvs.

  4. Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal

  5. Consimțămantul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor

  6. Ce este un “cookie”?

  7. Care sunt avantajele cookie-urilor?

  8. Care este durata de viață a unui cookie?

  9. Cum folosim noi cookie-urile pe acest site

  10. Tipurile de cookie-uri pe care noi le folosim:

  11. Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

  12. Cum puteți opri cookie-urile?

  13. Stocarea informațiilor captate de cookie-uri

  14. Securitatea datelor personale

  15. Aspecte de securitate legate de cookie-uri

  16. Modificări ale politicii privind cookie-urile

  17. Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazata pe cookie-uri

  18. Intrebări, nelămuriri, reclamații

 

1. INTRODUCERE

Această politică privind utilizarea cookie-urilor este concepută pentru a vă informa în legătură cu practicile noastre în ceea ce priveşte colectarea de informaţii de la dvs. atunci când vizitaţi site-ul nostru, prin intermediul cookie-urilor şi a altor tehnologii de urmărire, însă cu respectarea dreptului dvs. la protecţia datelor cu caracter personal care vă privesc.

Cookie-urile noastre nu reţin date cu caracter personal cum ar fi numele tău sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit să aflăm informaţii după ce v-aţi autentificat sau ajută la a face legătura între informaţiile privind navigarea făcută şi datele tale cu caracter personal atunci când alegi să te înregistrezi pentru un serviciu sau buletin informativ.

Confidenţialitatea informaţiilor este o responsabilitate permanentă şi, prin urmare, ne asumăm că vom actualiza din când în când acest document de informare pe măsură ce vom întreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidenţialitate. În ceea ce priveşte prelucrarea datelor bazate pe consimţământ (după cum este descris mai jos), vă vom notifica orice modificare şi vom solicita consimţământul dvs. suplimentar.

Precizăm că nu vom solicita ori primi informaţii, de orice natură, de la copiii sub 16 ani.

Informaţiile de mai jos aduc la cunoştinţa dvs. mai multe detalii despre plasarea, utilizarea şi administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul www.lenjerii.ro. De asemenea, sunt prezente şi câteva linkuri utile legate de acest subiect.

Site-ul www.lenjerii.ro este operat de societatea CASA DE LENJERII SRL. Ce utilizează cookie-uri atât proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului vizitatorilor şi clienţilor săi. De asemenea, vă informăm că site-ul este găzduit pe web-servere la MXhost.

2. CONTEXTUL LEGISLATIV

Conform cerinţelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) şi a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dvs. ni le furnizaţi prin utilizarea site-ului nostru în acord cu prevederile Regulamentului GDPR şi a Directivei E-Privacy.

În special, Regulamentul GDPR ne obligă, în primul rând, să oferim posibilitatea ca utilizatorul să-şi exprime sau, după caz, să-şi retragă oricând consimţământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, să rectifice conţinutul datelor cu caracter personal sau să solicite transferul datelor cu caracter personal către un alt operator, iar, în al doilea rând, să informăm utilizatorul despre conţinutul cookie-urilor utilizate de site-ul nostru, ce categorii de date personale ale utilizatorului sunt prelucrate de cookie-urile noastre, ce facem cu informaţiile obţinute de cookie-uri şi unde stocăm respectivele informaţii, oferirea unui nivel de securitate ridicat asupra informaţiilor colectate de cookie-uri, posibilitatea utilizatorului de a bloca oricând rularea oricărui sau a tuturor cookie-urilor de site-ul nostru, precum şi ştergerea informaţiilor colectate de cookie-uri.

Pentru mai multe detalii privind conţinutul acestor norme juridice, vă rugăm să accesaţi următoarele link-uri:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=celex%3A32002L0058

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

3. DREPTURILE DVS.

Regulamentul GDPR oferă anumite drepturi persoanelor vizate. Aveţi dreptul de a accesa şi de a rectifica (corectă) înregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi dacă acestea sunt inexacte. Ne puteţi solicita să ştergem aceste date sau să încetăm prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor excepţii. De asemenea, ne puteţi solicita încetarea utilizării datelor dvs. în scopuri de marketing direct. Aveţi dreptul să depuneţi o plângere la autoritatea de protecţie a datelor dacă aveţi îngrijorări cu privire la modul în care prelucrăm datele dvs. personale. Când este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs. – să vă furnizăm datele personale sau să le transmitem direct unui alt operator. Dacă accesul nu poate fi furnizat într-un interval de timp rezonabil, vă vom furniza o dată la care informaţiile vor fi transmise. Puteţi solicita, de asemenea, informaţii suplimentare despre: scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursă informaţiilor şi cât timp vor fi stocate. Dacă doriţi să executaţi oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să contactaţi responsabilul nostru pentru protecţia datelor la adresa contact@lenjerii.ro, oricând.

AVERTIZARE! Vă rugăm să vă exersaţi cu înţelepciune drepturile şi să reţineţi că abuzul de drepturi vă poate atrage răspunderea.

Datele de contact ale autorităţii naţionale de protecţie a datelor cu caracter personal sunt următoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

4. RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Am desemnat un responsabil cu protecţia datelor în ceea ce priveşte toate aspectele legate de protecţia datelor cu caracter personal, iar dvs. puteţi contacta responsabilul cu protecţia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. şi la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispoziţiilor legale aplicabile, în special dacă aveţi întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteţi contacta responsabilul cu protecţia datelor este: contact@lenjerii.ro .

5. CONSIMŢĂMÂNTUL DVS. PENTRU UTILIZAREA COOKIE-URILOR

Odată ce aţi accesat site-ul nostru veţi fi întâmpinat de un mesaj prin care vi se va cere consimţământul în acord cu dispoziţiile legale aplicabile cu privire la categoriile de cookie-uri pe care veţi fi sau nu de acord să le folosim pe durata vizitei dvs. pe site-ul nostru. De asemenea, este important de reţinut că prin consimţământul dat în sensul utilizării cookie-ului/urilor respectiv/e veţi fi de acord şi cu stocarea în condiţii de siguranţă a informaţiilor colectate de cookie-ul/-urile cu care aţi fost de acord.

Până la momentul la care procesul de accept/refuz pentru utilizarea cookie-urilor nu este finalizat niciun cookie nu va fi utilizat de site-ul nostru, cu excepţia cookie-urilor în lipsa cărora site-ul nu poate funcţiona.

Precizăm că oricând veţi avea posibilitatea să blocaţi rularea cookie-urilor aşa cum veţi vedea mai jos, dar şi posibilitatea de a şterge informaţiile colectate de cookie-uri.

6. CE ESTE UN “COOKIE”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut şi ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur şi simplu “cookie”) este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care se accesează acest site (mai multe detalii pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie).

Cookie-ul este instalat prin solicitară emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) şi este complet “pasiv” (nu conţine programe software, viruşi sau spyware şi nu poate accesa informaţiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părţi: numele şi conţinutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenţă a unui cookie este determinată, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informaţii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate şi, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Există 2 categorii mari de cookie-uri:

Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau închide fereastra browserului.

Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard drive-ul unui computer sau echipament pentru o durata configurată de website-ul care l-a plasat. Acest tip de cookie-uri pot fi şterse de utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

7. CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR?

Un cookie conţine informaţii care fac legătura între un web-browser (browser-ul pe care îl folosiţi dvs., spre exemplu Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.) şi un web-server anume, mai precis serverul care găzduieşte site-ul nostru. Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informaţia deja stocată şi reacţionă în consecinţă. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experienţă plăcută de navigare şi susţin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex. Preferinţele în materie de confidenţialitate online, opţiunile privind limba site-ului, coşuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

8. CARE ESTE DURATA DE VIAŢĂ A UNUI COOKIE?

Cookieurile sunt administrate de web-servere. Durata de viaţă a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (cookie-urile de sesiune) şi nu mai sunt reţinute odată ce utilizatorul părăseşte website-ul şi unele cookie-uri sunt reţinute şi refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-urile persistente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi şterse de un utilizator în orice moment.

9. CUM FOLOSIM NOI COOKIE-URILE PE ACEST SITE

Am clasificat cookie-urile noastre în următoarele categorii, pentru a vă fi mai uşor să înţelegeţi de ce avem nevoie de ele:

  1. Strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site. Aceste cookie-uri nu colectează informaţii despre dvs. care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a înregistra activitatea dvs. pe internet. Fără aceste cookie-uri, acest site nu va funcţiona corect. Aşadar, dacă blocaţi aceste cookie-uri, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.
  2. Performanţa – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul în care funcţionează site-ul nostru şi cum îl putem îmbunătăţi, de exemplu, care sunt paginile vizualizate cel mai des şi dacă întâmpinaţi mesaje de eroare. Acestea nu colectează informaţii care va pot identifica, toate datele fiind anonime. Utilizând site-ul nostru va exprimaţi acordul privind utilizarea de cookie-uri de “performanţă”. Dacă le blocaţi, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs
  3. Funcţionalitate – acestea ajută la îmbunătăţirea experienţei dvs., de exemplu reamintindu-vă ce produse aţi adăugat în coş. Acestea pot înregistra modificările pe care le-aţi făcut pe site. Informaţiile pe care le colectează pot fi făcute anonime. Acestea se referă strict la site-ul nostru şi nu pot urmări alte site-uri pe care le vizitaţi. Aveţi posibilitatea să blocaţi sau să permiteţi utilizarea acestor cookie-uri, dar blocarea lor poate însemna că nu vom mai putea furniza anumite servicii. Este de asemenea posibil că blocarea lor să ne împiedice să memorăm că nu aţi dorit un anumit serviciu.
  4. Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informaţii cu terţe părţi cu care facem reclamă, pentru a şti cum aţi ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica părţile site-ului de care sunteţi interesat. Utilizăm apoi aceste informaţii pentru a va arăta reclame şi pagini care credem că va pot interesa, pentru a individualiza modul în care comunicăm cu dvs. sau pentru a individualiza conţinutul comunicărilor pe care vi le trimitem.

Dacă preferaţi, puteţi opta pentru a renunţa la acestea. Individualizarea conţinutului înseamnă că acesta include informaţii care reflectă interesul pe care l-aţi arătat faţă de conţinutul paginilor noastre sau oferte ori promoţii care credem că v-ar putea interesa, şi pentru a îmbunătăţi modul în care răspundem la necesităţile dvs.

10.TIPURILE DE COOKIE-URI PE CARE NOI LE FOLOSIM:

Denumire

Pentru ce sunt folosite

Unde sunt folosite

Durata

Categorie

Modul de blocare

 11.CE SUNT COOKIE-URILE PLASATE DE TERTI?

Cookie-uri plasate de terţi („third party cookies”) sunt plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv şi ar putea fi folosite în mod anonim pentru a memora istoricul de navigare al unui utilizator, astfel încât acestuia să-i fie livrată publicitate cât mai relevantă. Acest tip de cookie-uri pot fi blocate de un utilizator prin intermediul setărilor browser-ului.

Precizăm că nu avem control şi nu suntem responsabili pentru politicile şi practicile de confidenţialitate ale unor terţe părţi, însă terţele părţi se obligă să respecte legea în vigoare şi politicile de confidenţialitate ale deţinătorului acestui site.

Mai jos vei regăsi o listă cu eventualele cookie-uri plasate de terţi:

Denumire

Pentru ce sunt folosite

Unde sunt folosite

Durata

Categorie

Modul de blocare

12.CUM PUTEȚI OPRI COOKIE-URILE?

Dezactivarea şi refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat şi folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veţi mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau puteţi seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă nu sunteţi înregistrat folosind cookie-urile, nu veţi putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opţiuni” sau în meniul de “preferinţe” al browserului dvs.
Pentru a înţelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteţi folosi opţiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terţi, puteţi consulta şi site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Linkuri utile

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre cookie-uri şi la ce sunt utilizate, recomandăm următoarele linkuri:

All About Cookies

Microsoft Cookies guide

IAB România pune la dispoziţie următorul site pentru a oferi mai multe informaţii privind confidenţialitatea legată de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Pentru a opta să nu mai fiţi urmărit de Google Analytics te rugăm să vizitezi:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

13.STOCAREA INFORMAȚIILOR CAPTATE DE COOKIE-URI

Informaţiile obţinute de cookie-uri sunt păstrate în condiţii de siguranţă ridicată de web-server, respectiv serverul care găzduieşte site-ul nostru.

Vă asigurăm că web-serverul nostru trebuie să se conformeze unor cerinţe de securitate ridicată în ceea ce priveşte informaţiile colectate prin cookie-uri, fiind obligat să respecte cu stricteţe obligaţiile impuse de legea aplicabilă.

Informaţiile pe care le colectăm despre dvs. prin accesarea web-site-ului nostru nu vor fi partajate cu terţe părţi.

14.SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Pentru a vă proteja confidenţialitatea datelor şi a informaţiilor personale pe care le transmiteţi prin utilizarea acestui site web, vom menţine garanţii fizice, tehnice şi administrative.

Actualizăm şi testăm tehnologia noastră de securitate în mod continuu. Restricţionăm accesul la datele dvs. personale acelor angajaţi care trebuie să ştie acele informaţii pentru a vă oferi beneficii sau servicii. În plus, instruim angajaţii noştri cu privire la importanţa confidenţialităţii şi menţinerea confidenţialităţii şi securităţii informaţiilor dvs.

Dacă apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina şi pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere în conformitate cu politica noastră privind încălcarea datelor cu caracter personal. În cazul în care se constată că scurgerea poate duce la vătămări fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, fraudă sau pierdere financiară), vă vom contacta fără întârzieri nejustificate, cu excepţia cazului în care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate în deplină cooperare cu autoritatea competentă de supraveghere.

15.ASPECTE DE SECURITATE LEGATE DE COOKIE-URI

Cookieurile NU sunt viruşi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăţi de cod aşa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecinţă, nu se pot duplica sau replica pe alte reţele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcţii, nu pot fi considerate viruşi.

Cookie-urile pot fi totuşi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informaţii despre preferinţele şi istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât şi pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conştiente de acest fapt şi în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi şterse în cadrul procedurilor de ştergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

În general, browserele au integrate setări de confidenţialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate şi ştergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deoarece protecţia identităţii este foarte valoroasă şi reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat să se ştie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informaţii între browser şi website, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informaţiile conţinute de cookie pot fi interceptate. Deşi foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browserul se conectează la server folosind o reţea necriptată (ex: o reţea WiFi nesecurizată).

Alte atacuri bazate pe cookie implică setări greşite ale cookie-urilor pe servere. Dacă un website nu solicită browserului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a păcăli browserele în a trimite informaţii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizează apoi informaţiile în scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important să fiţi atenţi în alegerea metodei celei mai potrivite de protecţie a informaţiilor personale.

16.MODIFICARI ALE POLITICII PRIVIND COOKIE-URILE

Este posibil să actualizăm din când în când acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Având în vedere că legile privind protecţia datelor cu caracter personal, interpretările organelor de stat, recomandările autorităţilor de supraveghere se schimbă şi se îmbunătăţesc din când în când, se aşteaptă ca această notificare privind confidenţialitatea şi condiţiile de utilizare să se schimbe şi ea. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment, din orice motiv şi fără notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidenţialitate va fi afişată pe această pagină, astfel încât să fiţi conştienţi de politicile noastre. Dispoziţiile conţinute în prezentul document înlocuiesc toate anunţurile sau declaraţiile anterioare privind practicile noastre de confidenţialitate şi termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui site web.

17.SFATURI PENTRU O NAVIGARE SIGURĂ ȘI RESPONSABILĂ, BAZATA PE COOKIE-URI

Datorită flexibilităţii lor şi a faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri şi cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai răspândite şi utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo şi altele.

Iată câteva sfaturi care va pot asigura însă că navigaţi fără griji cu ajutorul cookie-urilor:
Particularizati-vă setările browserului în ceea ce priveşte cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securităţii utilizării cookie-urilor.

  • Dacă nu va deranjează cookie-urile şi sunteţi singura persoană care utilizează computerul, puteţi seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare şi al datelor personale de acces.
  • Dacă împărţiţi accesul la calculator, puteţi lua în considerare setarea browserului pentru a şterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideţi browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookieuri şi de a şterge orice informaţie de vizitare la închiderea sesiunii navigare.
  • Instalaţi-vă şi updatati-vă constant aplicaţii antispyware.

Multe dintre aplicaţiile de detectare şi prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, împiedică browserul de la a accesa website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilităţile browserului sau să descarce software periculos. Asiguraţi-vă că aveţi browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni şi nu pot fi evitate dacă doriţi să va bucuraţi de acces pe cele mai bune şi cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internaţionale. Cu o înţelegere clară a modului lor de operare şi a beneficiilor pe care le aduc, puteţi lua măsurile necesare de securitate astel încât să puteţi naviga cu încredere pe internet.

18.INTREBĂRI, NELĂMURIRI, RECLAMAȚII

Dacă aveţi întrebări cu privire la informaţiile dvs. personale sau dacă doriţi să vă executaţi drepturile sau aveţi nelămuriri sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi prin trimiterea unui e-mail la responsabilul Dacă doriţi să nu folosim informaţiile pe care ni le-aţi furnizat, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail către contact@lenjerii.ro cu titlul “Nu utilizaţi datele mele” şi numele dvs.

Pentru a vă actualiza sau a corecta datele dvs. personale, vă rugăm să contactaţi responsabilul pentru protecţia datelor la contact@lenjerii.ro.

Call Now Button Scroll to Top